FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Razia Hausil
+31 6 21 15 40 48

Skip to Content

Ceremoniemeesterschap

HET_1264
Geen vriend, vriendin of familielid belasten met extra taken waar hij/of zij zich niet mee moet bezighouden, maar iemand die professioneel jullie huwelijksdag in goede banen begeleidt en op de dag alles regelt?

 

Dan is het professioneel ceremoniemeesterschap van Enchanted Weddings ideaal voor jullie. Tijdens de kennismaking horen wij graag wat jullie plannen zijn voor de grote dag. Vervolgens gaan jullie lekker aan de slag met de organisatie van jullie bruiloft. Uiteraard zijn wij beschikbaar indien jullie advies nodig hebben tijdens het proces.

 

Twee maanden vóór jullie huwelijksdag maken wij graag nog een afspraak om de gehele dag uitvoerig te bespreken en na te lopen. Vanaf dat punt nemen wij alle informatie en werk over, en kunnen jullie alvast beginnen met het genieten en onbezorgd uitkijken naar jullie grote dag.

 

Tijdens de grote dag zijn wij hét aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten. Enchanted Weddings zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag met jullie dierbare vrienden en familie. Neem vrijblijvend contact op met Enchanted Weddings voor een eerste kennismaking of voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.
“Weddings are one of a kind, love and live it to the fullest.”
– Enchanted Weddings

Wat wij doen